22 v kůži "dítěte"


Dnes je den dětí a musím Vám říct, že jsem den dětí vždycky milovala. Po škole na mě čekali čokolády a někdy i malá knížka.
Je mi 22 a dnes je mi smutno, proto se kvůli tomu odrazí i moje fotky. Je mi smutno, že jsem si svoje dětství neužila, jak bych chtěla. Moji rodiče se mi nevěnovali tak, jak bych si představovala. Ale i tak jsem věděla, že mě z celého srdce milujou. Někdy chci zůstat dítětem napořád a neřešit tyhle problémy a řekla jsem si, že na den dětí se na den stanu malou Májou Candy. Bohužel se ke mně ten pocit dnes nedostal, ale dostala jsem tuhle úžasnou knihu, která se mnou stráví zbytek života a poskládám si i puzzle, které jsem dostala jako dárek za koupi.


Moje miloučké šaty mám z Gate a miluju jejich pudrovou barvu.


Můj partner na dnešní večer.



Detaily šatů, moc se mi líbí.




Možná se už nikdy dítětem nestanu, ale vím, že ve je mě pořád ta malá Mája Candy, určitě tam je! Jednou si spolu zase budeme hrát na princezny a jezdit na jednorožcích. Nezáleží na tom kolik Vám je, ale na kolik se cítíte, to si pamatujte.

Mějte se hezky, užívejte si den dětí.
Vaše Candy, hledající malé já. 




8 komentářů

  1. To jsou nádherné fotky a krásné šaty ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně napsané a tobě to moc sluší! Ty šaty jsou nádherné! A tuhle knížku nutně potřebuju. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naše knihomolský komunita jí moc moc potřebujeme :D <3 A děkuji moc! <3

      Vymazat
  3. Ach, vrátiť sa tak v čase a opäť byť dieťaťom...a presne, väčšmi si to užívať :) Podľa mňa istá časť dieťaťa žije v každom z nás, len záleží od nás, či mu dovolíme, aby bol našou súčasťou do konca života alebo ho naopak potlačíme do úzadia. A ja som za to, aby sme naň nikdy nezabudli pretože vtedy je človek iný, odlišný a je v ňom ukryté čosi vzácne. Mne sa páči, že to dieťa vo mne sa ozýva často aj keď mám 23 rokov. No jój, kašľať na druhých a ich názor :D Ja budem stále milovať rozprávky a knihy venované mladším čitateľom♥^.^♥ A táto, ktorú máš ty na fotkách, vyzerá tak nádherne a rozkošne! Prekrásne fotky, knižka, šaty a aj ty ;) Si vzácna, na to nikdy nezabudni a veľmi sa mi páči ako si tento článok napísala. Prajem ti nádherný víkend ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bože, pokaždý mi napíšeš tak víš, že zrovna nemám ty nejlepší stavy a tvoje slova ně vždycky, ale vždycky dostanou! Myslím si, že to ty jsi ten vzácný člověk! Vždycky ve mě vyvoláš ty pocity ... nevím jak popsat! Ale chci se tě vážit! Jsi úžasný člověk! Jednou bych tě chtěla poznat na živo! <3 Taky si ho užij! A děkuji!

      Vymazat
  4. krasne myšlienky a ešte krajšie fotky! ja som všetkými desiatimi za, aby v každom z nás ostal kúsok detskej duše, hravosti a veselosti. robí to život krajším :)

    www.petitejardin.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé moc děkuji, za tvůj milý komentář <3 Ano, souhlasím stebou! Bez toho dítěte v nás by byl život nuda :( Měj se krásně!

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.