Právě čtu: Harry potter a kámen mudrců - J. K. Rowling


Taky jste vyrůstali s Harrym Potterem? Asi blbá otázka co? Nechci se chlubit ale vždycky jsem viděla film dřív než ostatní, páč jsem je viděla hned na DVD s německým dabingem, ano, vyrůstala jsem na neměckých programech a s německým Harrym. Přitom němčinu nenávidím a nerada sní mluvím. 1 díl jsem přečetla už milionkrát ale nemůžu si pomoc, musím si Harryho přečíst v krásném novém vydání od mé ségry k narozezinám. 
Miluju ten kouzelný svět.

Mým cílem je, že si konečně přečtu celou serii. Dál proč jsem si vybrala, že budu číst Pottra je, že sním slavíme už 20 od vydání 1dílu. Takže pojďme si dát Re-readinggg! 

ANOTACE:
Harry Potter si myslí, že je obyčejný kluk. Když byl ještě malý, zemřeli mu rodiče a on zná jen těžký život u strýce, tety a jejich tlustého a rozmazleného synka Dudleyho. Vše se ale změní ve chvíli, kdy mu poštovní sova přinese záhadný dopis – pozvánku ke studiu na Škole čar a kouzel v Bradavicích, a obr Hagrid mu prozradí, že je kouzelník! Harry neváhá ani vteřinu a odjíždí do Bradavic, kde potká své nejlepší kamarády – Rona Weasleyho a Hermionu Grangerovou, naučí se ovládat své kouzelnické schopnosti, stane se členem školního týmu famfrpálu – populárního kouzelnického sportu na košťatech, a především svede bitvu s Voldemortem, Pánem zla

Hodnocení podle databáze knih: 92%

Kolikrát jste už přečetli Harryho Pottra? 

Mějte se krásně!
Vaše C.

5 komentářů

  1. Harryho naprosto miluji! ♥ První díl mám doma a sahám po něm vždycky, když nevím, kterou knihu přečíst.

    http://elisminarova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, po Harrym se dobře šahá, když není co číst <3

      Vymazat
  2. Harry je jednoducho domov ♥♥♥ ja si re-reading celej série dávam každý rok na Vianoce a vždy je pre mňa úžasné, znova sa vrátiť do sveta plného čarov a kúziel :)

    OdpovědětVymazat
  3. Harry ako knihy (najmä knihy) tak aj filmy sú skrátka príbeh môjho života a milujem ho nadovšetko!
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.