Instagrameři za kulturou


8.4. se konal 3. Instameet, který pořádá Jakub z book's Calling. Sešlo se spousta lidí, kteří mají jedno společné, a to knižní instagram! Díky této akci jsem zase nabrala spoustu zážitků a hlavně poznala nové super lidi! Byli jsme různě po Praze, na různých místech a poznávali kulturu.

První zastávka byla v Pražské knihovně. Viděli jsme a dozvěděli se mnoho zajímavých věcí. Instameet byl v neděli, takže jsme v knihovně byli jen my, což je docela neobvyklé. Paní knihovnice-průvodkyně byla moc milá a předala nám spoustu informací. Z knihovny jsem si odnesla knihu s poezií a krásnou záložku.

Dále jsme byli na terase Veletžního paláce! Terasa není normálně přístupná, takže to zas byl jedinečný zážitek. Bohužel nám trochu překážela ve výhledu mlha. Tak či tak jsem si to moc užila a představovala si, jak popíjím kafe a čtu si knihu.
V NGPrague jsme si pak prošli pár výstav. Nejzajímavější věci k vidění byla obří instalace Kathariny Grosse a auto portrét Marie Lassing. Musím říct, že tuhle umělkyni jsme si moc oblíbila!


Sloup Matěje Krena



Ve skladu knih














Z akce jsem odešla šťastná a plná energie. Odnesla jsem si krásnou knihu a to re-edici Harryho Pottera a Fénixův řád! Ještě jednou děkuji Jabukovi za tento den!
Doufám, že se s váma zase sejdu na dalším Instameetu.

Mějte se krásně!
Vaše C.


8 komentářů

  1. Tam to vypadá moc pěkně :) www.fitfoodhealthy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, všechny místa co jsme navštívili byli pěkná :)

      Vymazat
  2. Veľmi super fotky, tú knižnicu si chcem raz pozrieť aj ja :)
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky :) Musela ot být povedená akce se spoustou milých lidí :) Instagram mě v poslední době také hodně baví :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, ano akce byla báječná! Instagram je teď moje závislost :D

      Vymazat
  4. páni, vždycky jsem toužila mít jednou v našem budoucím domečku v obýváku zkosený strop a mít tam na míru knihovnu se všemi mými úlovky :) no mám co dělat :D zatím můžu sbírat knihy

    V3ronika life

    OdpovědětVymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.