B.A. Paris

Já vím, já vím, mám skluz se články, ale o tento zážitek se podělit musím! 9.4. přijela do Prahy spisovatelka B.A. Paris, je to autorka knih Za zavřenými dveřmi a V pasti lží! Probíranou knihou večera byla právě její novinka V pastí lží, která vyšla u nakladatele Motto spadajícího pod Albatros. Má přes 300 krásných stran a v originále se jmenuje The Breakdown.



Hlavní hrdinka Cass  si žije svůj dokonalý život, má krásný dům a velmi hodného manžela. Jednou v noci odjede domů, přičemž si to vezme zkratkou lesem, i když jí to její manžel zakázal. Na dálnici tedy odbočí do lesa. Během cesty ji přepadne divný a panický pocit, jelikož je cesta mokrá a kluzká. Pak Cass uvidí stát u cesty auto a v něm ženu. Cass začne panikařit, neví jestli má zastavit nebo jet dál. Co když je žena v nesnázích? Co když je ale na druhou stranu nebezpečná? Cass svůj život nebude riskovat a rozhodne se, že pojede dál. Doma zkontaktuje policii, aby se na ženu jeli podívat. Poté je tak vyčerpaná, že hned ulehne do postele.
Zanedlouho po probuzení ráno zjistí, že včerejší ženu v autě u silnice někdo brutálně zavraždil. A jak už to bývá, Cass si to samozřejmě dává za vinu. Kdo by taky ne. Mohla tomu zabránit. Bohužel jí čeká další nemilá zpráva. Cass začne zapomínat ... Myslí si, že zdědila demenci, kterou měla její matka, její život se obrátí naruby.

Knihu, jsem přečetla skoro na jeden zátah, bylo to tak napínavé a dobře napsané, že jsem se na konci nemohla odtrhout. Super bylo, že jsem si se Sabčou a Danielou daly společné čtení, a je to hodně motivující. Můžu vám říct, že jsem během čtení dělala, omg, WTFFFF, to jako fakt, OMG! Byl to tak dobrý psycho triller, že si brzo musím přečíst autorčinu první knihu, a za rok by měla vyjít další kniha, která má být ještě lepší! Kdo miluje rychlé a svižné napínavé trillery, tak vás tato kniha vůbec nezklame!


Já a ostatní blogeři měli tu možnost se sejít se spisovatelkou a probrat její dílo. Na první pohled, vůbec nejde poznat, že tato milá usmívajíci žena dokáže napsat něco tak nervydrásajícího! B.A. Paris má dokonce 5 dcer, a zezačátku chtěla psát povídky pro děti. Byla hodně překvapená, že se její kniha stala topkou! Ráda spíš čte pozitivní recenze a moc si váží blogerů! Díky nim si lidi knihy kupují.
Spisovatelka má ráda posezení u skleničky vína, proto se s tím v příběhu hodněkrát potkáte.

Holky z Albatrosu udělaly tak super akci ve stylu Book's calling club. Ještě moc děkujji Jakubovi, protože bez něho bych tam ani nebyla.





Moje oblíbená kavárna Smetanaq připravila vynikající jednohubky, na očích jsem nemohla nechat ty vynikajíci mini dezertíky, a hlavně vynikajícího lososa!


Autorka nám čte ukázku z její nejnovější knihy.


Čas na podepisovaní knih!


Večer byl užasný a dokonalý, díky těmto akcím poznávám skvělé a zajímavé lidi! Knihu si rozhodně přečtěte! Je to rychlé a svižné čtení! Knize jsem dala 5*/5*!

Děkuji Albatrosu za knihu a za skvělou akci! Moc si toho vážím! Knihu si můžete zakoupit po kliknutí loga.


4 komentáře

  1. Skvělý článek :) Muselo to být opravdu zajímavé potkat se s paní autorkou :) Ráda bych si přečetla její knihy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju ! Bylo to hodně zajímavé a krásné. Rozhodně si její knihy přečti <3

      Vymazat
  2. Moc pěkná recenze! Tuhle knížku jsem ještě nečetla, ale z tvého zrecenzování mě dost láká :D
    Nekonečná knihovna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tvůj komentář! Tohle vždy blogera vždy potěší, když si přečte něco takového :)

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.