Wrap - Up: Duben 2018


Duben utekl jak voda, a já tu pro Vás mám knihy, které jsem v dubnu přečetla.
Abych se ale přiznala, tak to byl slabý měsíc. Celkem jsem přečetla 3 knihy, a to s odřenýma ušima.
Je to zase mix různých žánrů a autorů.

B.A. Paris - V pastí lží | 5*/5*



V pasti lží je thriller a musím říct, že do bylo dost hustý čtení! Se Sabčou jsme měly společné čtení této knihy, protože to pak motivuje ke čtení.
Hlavní hrdinka zjistí, že trpí demencí a zapomíná skoro na všechno. Blízko jejího domu je pak brutálně zavražděná žena, a ona si její smrt bude vyčítat, mohla ji totiž zachránit. Od B.A. Paris mám v plánu si ještě přečíst její prvotinu, a tou je Za zavřenými dveřmi.
Tady najdete článek o tom, jak jsme se samotnou autorkou knihu probírali.

Láska podle Shakespeara -  Georgina Guthrie | 3*/5*


Nově jsem navázala spolupráci s Gradou a vybrala si knihu Láska podle Shakespeara. Na tuhle knihu jsem si brousila zuby už dlouho. Obálku má krásnou, ale kniha by mohla být z poloviny kratší.
Studentka Aubrey dokončuje třetí ročník bakalářského studia. Do školy nastoupí nový asistent profesora a Aubrey na něj nemůže spustit oči. Vztah mezi studentkou a profesorem je však zakázán. My však víme, že zakázané ovoce chutná nejlíp.
Recenze
Nejlepší pro všechny - Petra Soukupová | 4*/5*

A poslední knihu, kterou jsem za duben přečetla je Nejlepší pro všechny od české spisovatelky Petry Soukopové. Se spisovatelkou jsme měli i sezení na Book clubu, ale žádný report na mém blogu z tohoto setkání nebude, jelikož jsem zapomněla foťák a mobilem se fotit nedalo.

Nejlepší pro všechny je pohledem na věc tří lidí. Malého Viktora, jeho mamky Martiny a babičky. Viktorova mamka dostane šanci hrát v seriálu, a nechce se té šance pustit. Viktor je bohužel neposlušný chlapec, jeho maminka už to s ním nezvládá, a proto se rozhodne ho poslat k babičce.
Brzo se můžete těšit na můj názor.


Tak to jsou knihy, ktré jsem v dubnu přečetla. Jaké knihy jste přečetli vy? A kolik jich bylo?

8 komentářů

  1. Já jsem tento měsíc taky nepřečetla nějak hodně knih, něco okolo čtyř:D. Hlavně jsem se zamilovala do knihy Má lady Jane...to byla fakt bombová kniha:). Jinak mě zaujala ta kniha V pasti lží:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má lady Jane mě taky hodně láka. Doufám, že na ní někdy narazím. V pastí lží je super kniha. Rozhodně si jí přečti ! :)

      Vymazat
  2. Já jsem tedy za duben měla vůbec problém dočíst jakoukoli knížku jelikož jsem měla naspěch. Od Petry Soukupové kamarádka taky četla knížku, ale "Kdo zabil knížka?" říkala jen že to bylo opravdu miloučké, asi bych si od Soukupové taky někdy něco přečetla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Duben byl takový zvláštní nu. Petra Soukupová má krásný styl psaní! "Kdo zabil Snížka " Je krásně zpracovaná kniha pro děti. Určitě na ní u mě najdeš recenzi a pak si vrhnu na nejlepší pro všechny. Trochu to tak navazuje :)

      Vymazat
  3. U mě to také nebyla žádná sláva v dubnu (vlastně tento rok to zatím u mě žádná sláva celkově s přečtenými knihami není). Ale snad toho přečteme v květnu více!
    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty ses v květnu krásně rozjela. Já měla poslední dva týdny nějakou krizi ale už je to dobrý. Tak se budu těšit na tvůj květnový wrap - up :)

      Vymazat
  4. Pokukovala jsem po Shakespearovi, tak mám jasno - díky :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.