Stresujíci květen



Květen už je za námi a já tu pro vás mám rekapitulaci celého měsíce. Musím říct, že začátek května byl super, jenom ke konci se to všechno zvrtlo. Jsem teď pod velkým stresem a těším se až to všechno skončí.
Jinak si užívám sluníčkových dnů, ale jak víte, tak se tento rok roztrhl pytel s alergiemi. Před rokem jsem prášky a kapky vůbec nepotřebovala, a teď? Už jsem se jen modlila, kdy konečně zaprší.

8.5.
Jsme my, velká 4, šli pokřtít jaro, a to šlapadly po Vltavě. Já vodu miluju a tohle byl skvělý relax a odpočinek.

12.5.
Jak všichni už víte, byl svět knih a já se ho konečně mohla zúčastnit, pozvání jsem dostala od Slovartu a  musím říct, že jsem si to náramně užila. Koupila jsem si pár knih a potkala se s blogery a spisovateli. Nejlepší zážitek? Když mě viděla Alena Mornštajnová a řekla mi, že si mě pamatuje. No PANE BOŽE!

15.5.
Jsem byla pozvaná na literární salon a poznala jsem výjimečné lidi, jako je velmi talentovaná paní Fučíková, šéfredaktorka z Albatros media, s Ivanou Pecháčkovou z nakladatelství meander a s Markou Míkovou. Probírali jsme dětskou literaturu a ilustrace. Večer jsem si pěkně užila + jsem na Václaváku potkala Spider-Mana!



26.5.

Přijela návštěva, až z Ostravy! Byla to maminka od Tonyho s babičkou a nejmladší Tonyho bráška. Prošli jsme s nimi Prahu a dokonce jsme narazili i na známou zeď Johna Lennona. Tončák nám i zařídil hodinovou plavbu po Vltavě za super cenu. Víkend jsme si krásně užili. Dokonce jsme dostali velkou nálož dobrého jídla jako například domácí uzená paštika. Mmmm.


Tak takto jsem si užila celý květen. Bohužel ke konci už to šlo všechno z kopce a já se totálně zhroutila. Problémy přicházeli furt za sebou a já už nevěděla co dál. Doufám, že to brzo skončí a já si zas můžu užívat ten bezstarostný život. Hlavně si chci užít toho krásného počasí a sluníčka. Jaký byl váš měsíc? Držte mi palce až se mi zase všechno srovná.

Mějte se krásně!
Vaše C.




4 komentáře

  1. Držím palce! A budu se těšit na další článek! Měj se krásně :)

    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
  2. Můj květen byl taky neskutečně hektický, ale už jenom dva týdny...snad:D. Jinak moc moc držím palce!

    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji <3 Už jen odpočítávám dny, kdy už to bude všechno v klidu.

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.