Tři lidi, jeden příběh


Ve středu 20.6. jsem zase zažila něco krásného a vyjímečného! Konal se další #BOOK'SCALLINGCLUB a musím říct, že se to tentokrát Jakubovi povedl. Posezení s autorkami se konalo na střeše Národní Galerie, kde jsme dostali krásný malý dáreček na uvítanou. Probírali jsme knihu Johana, kterou vydalo nakladatelství Paseka. Napsali ji tři autorky: Zuzana Dostálová, Pavla Horáková a krásná Alena Scheinostová. Tři autorky, jeden příběh.


Johana je dívka, se kterou prožijete její život, se všemi překážkami a zvraty. Jak bude vypadat její první láska, nebo jak se vypořádá se smrtí babičky. Jestli najde svého otce a jaký má vztah se svou matkou. To všechno s Johanou zažijete. Předem chci upozornit, že to není žádny deep příběh, ze kterého si odnesete hlubokou myšlenku.

Mě kniha trochu zklamala protože, jsem očekávala něco skvěleho, ale ne, má to být román na jedno odpolede a vy prožijete prostě příběh jedné díky, ženy. Knihu jsem hodnotila 3*/5*, ale až se k ní možná jednou vrátím, tak svoje hodnocení možná změním. Protože díky bookclubu zjistíme, proč to autorky takto napsaly.

Autorky jsou moc skvělé! Jejich povídání jsem si nesmírně užila. Jejich cesta k vydání knihy, a jak to hezky společně dali dohromady, je zajímavé. Celé to povídání a být mezi lidma mě moc naplňovalo.










4 komentáře

  1. Tuhle knížku bych si chtěla moc přečíst! Jinak autorky vypadají sympaticky, muselo to být bezva:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně si jí přečti, budu se těšit na tvůj názor. Ano autorky byli moc sympatický ♥ Tyto akce jsou právě nejlepší k tomu jak knihu přehodnotit :)

      Vymazat
  2. Bylo to skvělé a moc jsem si to užila! Těším se na září! :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.