Wrap - Up: Leden 2018



Zdravím BOOKHOLÍCI! Dnes tu pro Vás mám první Wrap-Up za rok 2018. V lednu jsem přečetla 4 knihy, není to moc, ale myslím si, že pro začátek je to ok. Konec roku byl pro mě dost hektický a i psychicky náročný, ale už mám znova chuť číst.
No, nechám toho okecávání a jdeme se podívat jaké knihy jsem v lednu přečetla.




Moje první přečtená kniha je pohádková kniha, která se odehrává v zimě. Takže přesně lednové čtení. Napsala ji Petra Soukupová a název? Kdo zabil Snížka. Já být dítě, nečetla bych to. Ilustrace jsou moc krásné. 4*/5*


Druhou knihou je Už jsem normální od Holly Bourne. Je to young adult a musím říct, že se mi kniha moc, moc líbila! Naše hlavní hrdinka trpí OCD a není to vůbec sranda. 5*/5*


Třetí kniha je Doupě od české spisovatelky a to Jabuba Katalpa, sama jsem se se spisovatelkou setkala a zážitek to byl nic moc. Ale její kniha je fakt úžasná. 4*/5*


A poslední kniha je Damídci od Davida Řeziny, je to krásná pohádková kniha o skřítcích, kteří zachraňují pohádkový svět a je s nimi velká sranda. 5*/5*



Tak to byly knihy, které jsem za leden přečetla. Kolik knih jste přečetli vy a jaké se vám nejvíce líbily?
U mě to je young-adultovka, kterou bych Vám ráda doporučila. Doupě je hodně dobrý příběh a chtělo by to ještě tak 300 stran a nakonec Damídci, protože já pohádky miluju a tahle kniha je krásně udělaná.
Únor je měsíc ve znamení lásky takže mám plánu číst něco krásného, něžného a romantiského. Co vy?

Mějte  se krásně BOOKHOLÍCI.
Vaše C.

4 komentáře

  1. Já v lednu taky nepřečetla moc knih, asi jenom tři:D. Každopádně jsem konečně přečetla Šlehačková oblaka a dva díly Narnie:D. Jinak Už jsem normální vypadá fakt božsky!
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nevadí hlavně, žes aspoň četla :) Šlehačkova oblaka jsem si chtěla přečíst ale nevím nu :) Už jsem normální je skvělá kniha :)

      Vymazat
  2. Love your post dear ♥
    If you want you can check out my blog.I write about fashion,beauty and lifestyle.Maybe we can follow each other and be great blogger friends !

    http://herecomesajla.blogspot.ba/?m=1

    OdpovědětVymazat
  3. To je báječný, že čteš takové kreslené pohádky! :) Já si strašně ráda listuju v dětských knížkách mé tříleté sestřenky :)

    Infinite treasure

    OdpovědětVymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.