Rande se Ziburou a dalších 30 lidí



Zdravím BOOHOLÍCI. Přináším Vám zase nový článek! Chtěla bych popsat můj super zážitek z 15.3.2018. Byl další book's calling club a tentokrát s Láďou AKA  Princem Ládíkem!
Sraz se konal v nové kavárně jménem Cafe Silesia. Na sraz jsem dorazila i s Tončákem, jelikož se mu Láďův humor na humbooku zalíbil natolik, že ho chtěl potkaz znovu. Společně jsme tedy  přečetli jeho nejnovější knihu, a to "Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii." A musím říct, že se nám oběma cestopis podaný svérázným způsobem moc líbil. Tončák v něm cítil nostalgii a já zase lidskou lásku.

Hned jak jsme vešli do krásné světlé kavárny, tak jsme se během chvilky všichni s Láďou potkali a prohodili pár slov. My jsme se konkrétně bavili o focení, jelikož si Láďa všiml mého Olympusu a přinesl mi ukázat svůj. Jestli ještě nevíte kdo Zibura je, tak je to fajn člověk, který píše o svých zážitcích z cestování. Během pár let se stal nejprodávanějším českým "cestopisovatelem" Albatrosu. Možná ho budete znát jako blázna z AZkvízu, a jestli ne, doporučuju si to najít na Youtube.

Book club trval přibližně 2 hodiny, během kterých padlo mnoho témat, jako například psaní si deníku. Přiznal se, že ho to nebaví, ale je to nezbytné pro zrekapitulování si dne a uchování v paměti. Přemyšlím, že bych si deník taky mohla psát, i když si myslím, že toho v životě zas tak moc nezažívám. Dále nam popisoval zážitky z nahrávání jeho audioknihy nebo se třeba zmínil o tom, že mu jeho první kniha vůbec nelíbí. Jsem nesmírně ráda, že si Ládík čte naše recenze a váží si naší generace stejně jako té starší.



Celý večer byl úžaný a bez chyb. Jeho vyprávění mě bavilo a miluju jeho humor. Řekl nám i něco o osobních záležitostech, ale to si nechám jen pro sebe, protože to bylo přesně to kouzlo toho večera. Upřímnost bez jakýchkoliv předsudků.
Jsem nesmírně ráda, že jsem mohla poznat Láďu osobně, protože je vtipný, a hlavně dokáže lidi inspirovat. Jediné co mě mrzí je, že s ním nemám selfie a zapomněla jsem mu přinést hůlky na jezení. Takže možná příště budu mít důvod se s ním potkat. Pak mi ještě zlomilo mi srdce, že šel pak někde na rande. Doufám ale, že se mu to vydařilo. :D
A v poslední řadě gratuluji Princi, že mu budou překládat knihy do anglického a slovenského jazyka.



Tady nám Princ Ládík popisuje, jak vykonával potřebu na tureckých záchodech :D :D




Domů jsme si s Tončákem  vzali tento vynikajicí zákusek s burákovým krémem a karamelem, bylo to tak dobré, že se do té kavárny musíme musíme někdy vrátit. Děkuji Jakubovi a Princi Ládíkovi za krásný večer!!!

4 komentáře

  1. Jee, vypadá to, že jste si to moc užili:). Tyhle knížky už si chci nějakou dobu přečíst, tak snad se k tomu dokopu:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, byl to moc báječný večer. Rozhodně přečti je to úplně něco jiného. :)

      Vymazat
  2. Tak to musel být opravdu úžasný večer! :D Ke knížkám od Ládíka se už strašně dlouho chystám a doufám, že si co nejdřív na ně udělám čas. (Mimochodem, první díl už máme doma :)

    Jdu si za svým snem
    Nekonečná knihovna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano večer byl moc úžasný <3 Rozhodně si je brzo přečti <3

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.