Wrap - Up: únor 2018



Začal měsíc březen a doufám, že už žádný sníh nebude, vyleze sluníčko a konečně začne jaro.
Nemůžu se dočkat krásného počasí a hlavně těch krásných barev všude okolo. A teď k věci. V únoru jsem přečetla dohromady 9 knih včetně 4 komiksů. 
A i když byl svým způsobem únor měsíc zamilovaných, rozhodla jsem se přečíst spíš něco oddechového. Jdem se na to podívat!



Kniha číslo jedna je Bílá jako sníh, rudá jako krev od Alessandro d'Avenia. Je to silný příběh o 16letém klukovi, který je bezhlavě zamilovaný do Beatrice. Po dočtení jsem měla depku. 4*/5*



Druhá kniha je od začínajícího spisovatele Václava Dvořáka, a to Písečníci a rudý asteroid. Pan  Dvořák mě oslovil, zda bych si nepřečetla jeho knihu. Existuje planeta Písečnice, kterou obývá Tomáš s plnou hlavou velkých snů. Jednou dostane nabídku prozkoumat svět a musí se rozhodnout, zda zůstane s kamarádkou nebo jestli si vyplní své cíle... 4*/5* Zde najdete můj názor. 



Konečně jsem měla možnost si přečíst komiks Sága od Brian K. Vaughan. Zatím jsem přečetla jen první 4 díly. Vůbec jsem zpočátku nevěděla, o co se tam vlastně jedná, ale musela jsem číst dál a dál. Můj názor na tento komiks najdete zde. Zatím jsem ještě nehodnotila!



Dále jsem přečetla celou sérii Lara Jean, kterou napsala má oblíbenkyně Jenny Han. První díl jsem už kdysi četla, ale dala jsem si re-reading. Je to dívčí román, trochu naivní ale roztomilý. Miluju celou sérii a třetí díl jsem probrečela. 
Všem klukům, které jsem milovala 5*/5*, P.S. Stále tě miluju 4*/5*, Navždy s láskou Lara  Jean 5*/5*
Názory na ostatní díly budu postupně přidávat.  



Tak, to jsou knihy, které jsem za únor přečetla. Jaké knihy jste za únor přečetli vy? A jaká je vaše nejmilejší? U mě to je určitě celá série od Jenny Han. 
Jinak pozítří se chystám na book's calling club a moc se těším! Mějte se hezky!











4 komentáře

  1. Tu sérii od Jenny Han už si taky musím přečíst! Jinak já jsem v únoru přečetla Ten, kdo stojí v koutě, Falešný román a Winter:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určítě si jí přečti já tu sérii miluju <3 Ten kdo stojí v koutě si taky musím přečíst! A Winter ? Bože miluju <3

      Vymazat
  2. Ted si mi udělala strašnou radost, protože jsem zjistila ze Lara Jean má i třetí díl :D bože, díky za druhé Vánoce. Přečetla jsem jedničku v češtině, dvojku v angličtina a byla jsem strašně sklamaná, že už je to za mnou, vážně se mi ty knížky líbily, takže potřebuju hned do knihkupectví :D

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to jsem ráda, že jsem ti udělala takovou velkou radost <3 Trojka se ti rozhodně bude líbit :) Ať se líbi a užij si čtení!

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.