0 Pouští se nachází v Evropě

Svět v číslech
Autoři: Martin Steve, Gliford Clive, Taylor Marianne, Pinder Andrew 
Rok vydání: 2018 | Nakladatel: Grada | Hodnocení: 5*/5*
Recenzní výtisk



Máte rádi vtipné knihy, ilustrace, čísla, fakta a zajímavosti? Jestli ano, tak je tato kniha přímo pro vás. Když mi Grada poslala seznam nových knih, tak jsem neváhala a hned si tuhle knihu vybrala. Má krásné ilustrace a garantuji, že s ní strávíte hodiny a hodiny. 

Já popravdě nejsem milovník čísel a matiku jsem doslova nenáviděla! Ale nebojte, tady žádná matika není, jen číselná fakta, která mě doopravdy moc zaujala. Dozvěděla jsem se spoustu zajímavostí a některé věci mě velmi překvapily. 
Každá dvoustránka se věnuje jednomu tématu, třeba hned na začátku jsou odporná jídla , u kterých jsem se nasmála asi nejvíce. Pak je tam třeba kapitola o Měsíci nebo o módě

Osobně si myslím, že tahle kniha spojí celou rodinu k jednomu gauči a budete si v ní listovat a diskutovat. S Tonym jsme si ji zamilovali a nemůžu se dočkat, až si jí zase někdy otevřeme a budeme z ní číst naším dětem a pozorovat jejich reakce. Jak říkám, knihy spojují lidi a tahle to dělá doslova. Byla jsem dost překvapená, kolik toho ještě nevím a opravdu jsem se dozvěděla spoustu nových informací.

Chápu, že se čísla v budoucnu můžou měnit nebo lišit, ale pro představu si myslím, že to bohatě stačí. Je super mít doma nějakou tu encyklopedii a jen tak si v ní občas zalistovat. Všem rodičům i ne-rodičům tuhle boží knihu doporučuji!
   





Děkuji Gradě za knihu, knihu si můžete koupit na kliknutí loga

2 komentáře

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.